လိုအပ္တဲ႔ပစၥည္းေတြက
၁။ကန္စြန္ဥ ၁ လံုး
၂။သၾကား ၆ ဇြန္း
၃။ေျပာင္းဖူးမွဳန္႔ ၆ ဇြန္း
၄။အသီးအရြက္ဆီ ၁ ဇြန္း (အခ်ိဳးအစားေတြ အကုန္လံုးကို ထမင္းစားဇြန္းနဲ႔ပဲထည္႔ပါ)
၅။ႏွမ္းအနက္ အနည္းငယ္
ျပဳလုပ္ပံုအဆင္႔ဆင္႔ အခြံႏႊာပါ
အေနေတာ္ေလးေတြတံုး
ေရေဆးပါ
ေရေျခာက္ေအာင္သုတ္ပါ
ဆီပူထဲထည္႔ေၾကာ္ပါ
ေရြအိုေရာင္သန္းရင္ ဆယ္လိုက္ပါ
ဆီစစ္ထားပါ
သၾကား ေျပာင္းဖူးမွဳန္႔ အသီးရြက္ဆီကိုို ေရ ၃ ခြက္ႏွင္႔ေရာၾကိဳပါ (ဆားအနည္းငယ္ထည္႔)
ေရတ၀က္ေလာက္ခမ္းသြားပါက ပူတုန္းကို ကန္စြန္းဥေပၚေလာက္လိုက္ပါ ပီးလွ်င္ အေအးခံထားပါ
ေအးသြားပါပီ
ႏွမ္းအနက္ေလး အနည္းငယ္ျဖဴးလိုက္ပါ
ခ်ိဳခ်ိဳေလးမွ ၾကိဳက္သူေတြအတြက္ ကိုရီးယား ကန္စြန္းဥ သၾကားကပ္ၾကြပ္ေၾကာ္ရပါပီ
No comments:
Post a Comment